B&B Room U: De Uiterwaarden

Deze ruime kamer beschikt over een slaapgedeelte, kitchenette, eigen badkamer en een leefruimte. Airconditioning is aanwezig. Het slaapgedeelte kunnen we voor u inrichten met 2 losse éénpersoons bedden of als queensize opstelling, met een breedte van 180 cm. De lengte van de bedden is 210 cm en daarmee iets ruimer dan standaard. Van de slaapbank in het leefgedeelte is eenvoudig een extra bed te maken van 132 x 193 cm. De ruimte ‘De Uiterwaarden’ is hiermee geschikt als gezinskamer.

Kitchenette
Kitchenette
SlaapgedeelteSlaapgedeelte

Slaapbank
Slaapbank
LeefruimteLeefruimte
Badkamer
Badkamer

Door de koepelramen kunt u genieten van het uitzicht richting de Uiterwaarden, het landelijk gebied en de bruisende Stad. De uiterwaarden, de Rijn, de restaurants, bioscoop, theater, museum en de winkels zijn allemaal op loopafstand.

De balken en spanten zijn goed zichtbaar en laten het historische karakter van de villa zien.

Een verblijf in deze ruimte kost €106,– voor de eerste nacht en €85,– voor de nachten erna. Voor een self-service ontbijt vragen wij € 7,50 per persoon per dag. De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en BTW.

Boeken en reserveren kunt u door een email te sturen naar arion@villa-arion.nl of whatsapp naar +31 6 42 567 291. Wij nemen dan binnen één a twee dagen contact met u op om te laten weten of er plaats is.