B&B Room S: De Strang

De Strang is een gezellige knusse kamer met eigen badkamer. Airconditioning is aanwezig. De ruimte is geschikt voor maximaal 2 personen. Wij kunnen de bedden opstellen in de vorm van twee éénpersoons bedden of als tweepersoons bed van 180 x 210 cm. Ook in deze kamer hebben de bedden extra lengte. Er zijn twee lekkere stoelen om in uit te rusten.

In de gemeenschappelijke toegang tot de twee B&B units is een ruime kitchenette met koelkast, combi oven-magnetron en inductiekookplaat. De gasten van ‘De Strang’ kunnen deze specifiek gebruiken om een kopje koffie of thee te maken of een maaltijd op te warmen. Deze ruime kitchenette mag ook gebruikt worden door de gasten van ‘De Uiterwaarden’. Het ontbijt voor beide kamers wordt ook in deze ruimte klaargezet.

De Strang biedt uitzicht op de Strang in de Uiterwaarden van de rivier de Rijn. De ruimte bevindt zich aan de linkerzijde van Villa Arion. De balken en spanten zijn goed zichtbaar en laten het historische karakter van de villa zien.

Een verblijf in deze ruimte kost €78,– voor de eerste nacht en €62,– voor de nachten erna. Voor een self-service ontbijt vragen wij € 7,50 per persoon per dag. De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en BTW. Boeken en reserveren kunt u door een email te sturen naar arion@villa-arion.nl of whatsapp naar +31 6 42 567 291. Wij nemen dan binnen één a twee dagen contact met u op om te laten weten of er plaats is.

Comfortabele bedden
Comfortabele bedden

Zitgedeelte
Zitgedeelte

Gemeenschappelijke kitchenette
Gemeenschappelijke kitchenette

Eigen badkamer
Eigen badkamer