Graag heten we u welkom. Wanneer u een B&B kamer bij ons boekt gaat u een overeenkomst met ons aan. Lees onze algemene boekingsvoorwaarden hieronder.

1. Aankomst en vertrek
Inchecken is mogelijk van 17:30 tot 22:00 uur op de dag van aankomst. Wij vragen u uw kamer te verlaten voor 10:00 uur op de ochtend van vertrek. In overleg zijn andere tijden mogelijk; deze moeten door ons zijn bevestigd.

2. Betaalmethoden
Betaling aan Villa Arion wordt gedaan in Euro’s en moet vrij zijn van alle bankkosten, wisselkoersschommelingen en andere aftrekposten. Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

  • Directe bankoverschrijving vooraf: Villa Arion BIC: INGBNL2A IBAN: NL03 INGB0008145735. Vermeld hierbij het factuurnummer en uw naam. Als bewijs kan een kopie van de overdracht naar ons worden verzonden.
  • Pin / Credit / Debet Card ter plaatse: Visa, MasterCard, American Express, V pay

3. Gebruik van B&B kamers
Het is niet toegestaan om onze kamers te gebruiken voor feesten of bijeenkomsten die storend kunnen zijn voor bewoners van aangrenzende kamers. Als bij aankomst blijkt dat u van plan bent om de kamer voor een dergelijk evenement te gebruiken dan kan u de toegang worden geweigerd. Als na aankomst wordt ontdekt dat u een dergelijk evenement houdt, moet u onmiddellijk vertrekken. In dergelijke omstandigheden is Villa Arion niet verplicht om alternatieve accommodatie te bieden of te vinden. Het aandeel van de terugbetaling is naar eigen goeddunken van Villa Arion.

4. Faciliteiten en diensten

4.1. Inrichting van de B&B kamers
De B&B-kamer ‘Room U’ ‘De Uiterwaarden’ is ingericht met een leef- en slaapgedeelte. De kamer heeft een kitchenette die beperkt is uitgerust met apparatuur, bestek, servies en keukengerei. Er is ook een gemeenschappelijke kitchenette die ook wordt gebruikt door gasten van de B&B kamer ‘Room S’ ‘De Strang’. De kitchenette is bedoeld voor het bereiden van koffie, thee en snacks / kleine maaltijden. Tenzij anders aangegeven zijn de vermelde prijzen inclusief energiekosten, toeristenbelasting en bij langer verblijf een wekelijkse schoonmaakservice. Gebruik van alle beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen en worden bij elke schoonmaakdienst verschoond. Eventuele extra kosten zijn ter beoordeling van Villa Arion.

4.2. Wi-Fi-toegang
Een WIFI internetverbinding is op alle locaties aanwezig. Wanneer de internetverbinding wegvalt zal Villa Arion zich inspannen om zo snel mogelijk weer aansluiting te krijgen, maar Villa Arion kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verliezen als gevolg van het verlies van verbinding. Door gebruik te maken van onze Wi-Fi Service gaat u automatisch akkoord met de gebruiksvoorwaarden op basis van ‘fair use’.

4.3. Sleutels
U heeft tijdens uw verblijf 24 uur per dag toegang tot het gebouw en uw kamer met behulp van een sleutel die u bij aankomst krijgt. U bent volledig verantwoordelijk voor deze sleutel voor de duur van uw verblijf. Een verloren sleutel wordt in rekening gebracht op € 50,00 per sleutel plus eventuele extra kosten die worden gemaakt als er extra werk nodig is, zoals sloten die moeten worden vervangen.

4.4. Parkeerplaats
Parkeren is mogelijk op ons terrein aan de voorzijde van Villa Arion op basis van indien beschikbaar. Parkeren is op eigen risico.

4.5. Huisdieren zijn niet toegestaan
Het houden van huisdieren op de kamer is niet toegestaan. U bent aansprakelijk voor elke inbreuk op deze regel.

4.6. Roken is niet toegestaan
Roken, inclusief het gebruik van e-sigaretten, is niet toegestaan in enig deel van Villa Arion. Houd er rekening mee dat gasten die zich hier niet aan houden worden gevraagd om onmiddellijk te vertrekken. Deze gasten zijn aansprakelijk voor professionele schoonmaak van de kamer(s). Het openstaande saldo van nachten die zijn geboekt maar niet zijn opgenomen door vroegtijdig vertrek worden in rekening gebracht.

4.7. Schade en breuk; ontbrekende items
Zorg alstublieft voor ons huis en onze eigendommen. U bent verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele breuk of schade die u veroorzaakt aan de accommodatie of de inhoud ervan. Meld deze zodra ze zich voordoen, vooral als u per ongeluk iets morst – het is veel gemakkelijker schoon te maken als we weten wat het is en snel handelen. We brengen normaal gesproken geen kosten in rekening voor breuk, maar we behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen voor reparatie of herstel als de schade aanzienlijk is. Ook behouden we het recht om kosten in rekening te brengen voor ontbrekende items.

5. Reservering en betaling

5.1. Reserveringen
Reserveringen kunnen worden gedaan via het boekingsformulier op de website of door contact met ons op te nemen via e-mail arion@villa-arion.nl of whatsapp/mobiel +31 6 42567291. We reageren zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw aanvraag, meestal binnen één dag en we doen ons best dat tot maximaal 2 dagen te beperken. Reserveringen zijn pas definitief na een bevestiging van Villa Arion.

5.2. Prijzen inclusief BTW en betaling
Alle gepubliceerde tarieven zijn inclusief BTW. Wij behouden het recht om onze prijzen te allen tijde te wijzigen. Dit heeft geen invloed op reeds gemaakte boekingen.
Betaling van de rekening voor een periode van minder dan 7 dagen wordt vooraf of bij inchecken voldaan. Een reservering voor meer dan 7 dagen wordt vooraf gefactureerd en dient te worden voldaan uiterlijk twee weken voor de gereserveerde periode, of per direct als de periode bij reservering korter is. Bij een verblijf langer dan een maand wordt, met een vervaldatum van twee weken vooraf, per maand gefactureerd. We behouden het recht om een reservering te annuleren als de betaling niet op de vervaldatum is ontvangen.

6. Annuleringen

6.1. Substantiële wijzigingen en annulering door gast
We zijn een klein bedrijf, dus annuleringen kunnen een grote impact op ons hebben, vooral als we potentiële gasten hebben afgewezen ten gunste van iemand die al heeft geboekt en vervolgens annuleert. We begrijpen echter dat er onvoorziene omstandigheden kunnen plaatsvinden en we proberen in dergelijke gevallen zo behulpzaam mogelijk te zijn. Een “substantiële wijziging” betekent een wijziging van de datum of een wijziging van de verblijfsduur en deze moet schriftelijk worden gemeld. Kennisgeving van annulering of substantiële wijziging wordt pas van kracht op de hierop volgende dag.
Voor een boeking gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: kosteloos annuleren tot 21 dagen van te voren, 25% van de kosten tot 7 dagen van te voren, 90% van de kosten tot 24 uur voor aanvangstijd en erna 100% van de kosten.

We nemen alle boekingen te goeder trouw aan. Omdat we niet in staat zijn om redenen voor wijziging, annulering of niet-aankomst te beoordelen, worden gasten eraan herinnerd dat er geen uitzonderingen op de bovenstaande voorwaarden zullen worden gemaakt en dat elke boeking bij Villa Arion voor accommodatie of diensten (mondeling of schriftelijk) een juridisch bindend contract vormt. Om deze reden adviseren wij u een geschikte verzekering af te sluiten om u te dekken tegen onverwachte kosten zoals bij annulering. Daarnaast kunnen wij via de Nederlandse rechter juridische stappen ondernemen om openstaande schulden te innen.

6.2. Annulering door ons
Mocht het voor ons nodig zijn om een boeking te annuleren, dan nemen wij direct contact met u op. Eventuele betalingen worden volledig terugbetaald. Als u wilt, zullen we proberen u te boeken in een vergelijkbare kamer bij een andere lokale bed en breakfast of hotel van dezelfde of lagere Nederlandse classificatie. Mocht de accomodatie duurder zijn dan Villa Arion B&B, dan betalen wij het verschil voor de eerste nacht van uw verblijf. Onze aansprakelijkheid reikt niet verder dan deze voorwaarden.

7. Verandering van kamer
Wanneer het noodzakelijk is om de gereserveerde kamer te wijzigen in de andere kamer behouden wij het recht om dit te doen. Dit kan bijvoorbeeld spelen wanneer de kamer nodig is om aan specifieke noodzakelijke behoeften van een andere gast te voldoen of wanneer deze onbruikbaar is door omstandigheden buiten onze controle.

8. Privacy en gegevensbescherming
We gaan zorgvuldig om met uw gegevens, zoals volgt uit de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij verzamelen informatie die nodig is voor ons om uw boeking te verwerken en informatie die nodig is vanwege regelgeving voor Bed and Breakfasts van de gemeente Wageningen. We betrachten hierin de grootste zorgvuldigheid, maar dragen geen aansprakelijkheid jegens u in het geval dat een gegevensoverdracht via internet niet volledig nauwkeurig of veilig is. We delen geen informatie met externe partijen, behalve voor zover nodig om uw boeking te verwerken of volgens de Nederlandse wetgeving.

9. Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade, verlies of letsel aan u of uw groepsgenoten of aan voertuigen of van bezittingen, tenzij bewezen is dat deze is veroorzaakt door een nalatige handeling van onszelf of onze werknemers tijdens uitvoering van werkzaamheden voor Villa Arion.

10. Overmacht
Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vertraging, verlies, schade of kosten die worden gemaakt als uw boeking moet worden gewijzigd of geannuleerd of als we niet in staat zijn om onze contractuele verplichtingen na te komen als gevolg van gebeurtenissen buiten onze redelijke controle, waaronder maar niet beperkt tot gebeurtenissen zoals oorlog, burgeroorlog, terroristische activiteiten, arbeidsconflicten, natuurrampen of door de mens veroorzaakte rampen, brand, overstromingen en ongunstige weersomstandigheden.

11. Beëindigingsbeleid
Villa Arion B&B behoudt het recht om, naar eigen goeddunken, een verblijf van een persoon zonder kennisgeving te beëindigen, wanneer dit nodig is door onaanvaardbaar gedrag of als gevolg van acties die anderen in gevaar kunnen brengen of beledigen (Houd er rekening mee dat niet-naleving van ons niet-rokenbeleid beëindiging kan inhouden). In dergelijke omstandigheden moet een openstaande rekening worden verrekend; er worden geen terugbetalingen gedaan.

Wij behouden het recht om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Indien een bepaling van deze overeenkomst niet-afdwingbaar wordt bevonden door een bevoegde rechtbank, blijven de andere bepalingen niettemin volledig van kracht. Deze overeenkomst valt onder het Nederlands recht en de partijen hierbij onderwerpen zich aan de niet-exclusieve jurisdictie van de Nederlandse rechtbank.