B&B

JDB_9548 nw kl websiteVia een stijlvol trappenhuis bereikt u op de bovenste verdieping twee kamers met elk een eigen badkamer. In beide kamers is de dakconstructie zichtbaar. Zadeldak, dakspanten en gordingen vormen een mooi geheel. De grote kamer “de Uiterwaarden” is ruim opgezet met een slaap- en zitgedeelte. Kamer “de Strang” biedt voldoende leefruimte voor slapen en zitten.

Vanuit de B&B kamers kunt u genieten van het uitzicht op de uiterwaarden, de stad en Emmapark met stadsgracht.

Het is mogelijk om een ontbijt te boeken. Daarvoor zal de koelkast worden gevuld zodat u zelf op het moment dat het u uitkomt een Nederlands ontbijt met muesli en broodjes klaar kunt maken.  Het is ook mogelijk om voor het ontbijt naar de stad te gaan.

De locatie Villa Arion bevindt zich net buiten de stadsgracht. Zowel het stadscentrum als de uiterwaarden zijn op een paar minuten loopafstand te bereiken. Wageningen ligt ideaal voor uitstapjes naar de bosrijke Veluwe en het waterlandschap van de Rijn.

De B&B is ook ideaal voor een verblijf van gastmedewerkers van Wageningen Universiteit en Research, familie van studenten, tijdelijk verblijf van PhD-studenten en AIO’s, geïnteresseerden in de historie van Wageningen, oud-gebruikers van het WSO gebouw en toeristen.

Ga naar kamer: de Uiterwaarden
Ga naar kamer: de Strang

 

This post is also available in: Engels