Verleden week hadden we gasten die onze ruime B&B kamer ‘De Uiterwaarden’ hebben geboekt om er even tussenuit te zijn en overdag meters te maken bij het werk. Zij waren heel erg enthousiast over de faciliteiten, de mooie kamer en de vrijheid.

De grote kamer ‘De Uiterwaarden’ is ideaal voor een kort verblijf om je terug te trekken en goed te kunnen werken. Tussendoor is het mogelijk om een frisse neus te halen op de dijk of een lange wandeling te maken in de Uiterwaarden van de Rijn. Er zijn goed begaanbare routes aan de rand, maar wil je de Uiterwaarden in dan zijn stevige waterdichte schoenen of laarzen handig. Het stadscentrum met verschillende restaurants voor een thuis-menu is dichtbij. Alles is op loopafstand.

Ga voor meer informatie over de B&B kamers naar ‘B&B De Uiterwaarden‘ of ‘B&B De Strang