Vakantie in Nederland of zakelijk in Wageningen of anderszins op zoek naar een B&B kamer? In het historisch centrum van Wageningen en dicht bij de Uiterwaarden van de Rijn is het mogelijk om op Villa Arion te overnachten. Er zijn 2 kamers beschikbaar met elk een eigen badkamer.

       

De grootste kamer Room U ‘De Uiterwaarden’ heeft een eigen kitchenette. De andere kamer Room S ‘De Strang’ kan gebruik maken van de gemeenschappelijke kitchenette. Het is mogelijk om aanvullend op de kamer te kiezen voor een ontbijt. Dat hebben we iets veranderd. Het self-service ontbijt hebben we veranderd in een ontbijt op maat. Bij inchecken geeft u uw wensen door; we zetten het dan op maat klaar in een tas in de gemeenschappelijke kitchenette.

Het boeken van onze B&B kamers kan door het sturen van een whatsapp bericht naar 06-42567291 of email naar arion@villa-arion.nl. Bellen mag ook, maar dan bij voorkeur tussen 19 en 22 uur. Welkom!