Stijlkamer

Diverse groepen weten Villa Arion te vinden. Een wereld van verschil is enthousiast over de ruimte: sfeervol en goed verzorgd. Het bedrijf Bergamot gaat binnenkort van start met Schrijftijd Wageningen. Een wereld van verschil heeft de afgelopen maanden verschillende trainingen op Villa Arion gegeven, zoals ‘persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional’ en ‘Effectief communiceren en samenwerken’.
Schrijftijd Wageningen is een nieuw initiatief van Bergamot. De deelnemers gaan met eigen tekst aan de slag en krijgen professionele feedback op al hun schrijfvragen. Via linkjes kom je op het aanmeldformulier.

De Stijlkamer is een sfeervolle vergaderruimte met volop faciliteiten zoals monitor/beamer, flip-overs en wifi. En natuurlijk is er koffie van vers-gemalen bonen, met keuze voor espresso en cappuccino.