Voor vergaderen en koken is Villa Arion helemaal klaar. De stijlkamer is onze vergaderruimte en dinerkamer. De ruimte is beschikbaar voor vergaderingen tot circa 18 personen. Verschillende groepen hebben hier nu al gebruik van gemaakt. In de kookstudio hebben we al een tiental succesvolle kookworkshops achter de rug met groepen van 6 tot circa 12 personen. Kortom we zijn er helemaal klaar voor!  Kijk verder op deze site voor meer informatie.

De twee B&B’s op de zolderverdieping zijn klaar. De ‘Uiterwaarden’ (Room U) biedt een ruim appartement met een weids uitzicht naar de Rijn en naar de stad. Het is hier goed toeven voor een verblijf van één tot een paar weken. De ‘Strang’ (Room S) is een kamer met eigen badkamer. Binnenkort is het mogelijk om een kamer via de website te boeken. Voorlopig kan dit door contact op te nemen per email.