FAQ items aan het laden...

Kookstudio

De kookstudio is ingericht voor plezierige kookworkshops. Dit om de teamspirit te vergroten en samen een meergangen-diner te bereiden. Het kan dienen als opstart van een nieuw project, EU-project of anderszins. Ter lering en vermaak kun je onder begeleiding van een chefkok de kneepjes van het vak leren. Ideaal ook voor een teamactiviteit of een familiebijeenkomst.

Bij een kookworkshop wordt het thema afgestemd met de groep. Daarbij kun je denken aan: Klassiek Frans; Uit onze regio; Vergeten groenten; Met kleur en contrast; Monumentaal koken of anders.

In sub-groepen wordt een deel van het menu (voor)bereid. Tot slot wordt het complete diner genuttigd in de Stijlkamer of buiten op het terras.

Het is ook mogelijk om een exclusief diner te laten bereiden door de chef-kok. Ook dan kan er een kijkje worden genomen achter de schermen in de kookstudio.

Normaal gesproken is de ruimte geschikt voor max 12 personen. Vanwege Covid-19 kunnen er beperkingen zijn; daarin volgen wij de richtlijnen voor de horeca. Wanneer het noodzakelijk is om de 1,5 meter richtlijn te hanteren dan is het mogelijk om een exclusieve workshop aan te bieden voor een kleine groep van max 5 personen. Het is ook mogelijk om de kookstudio te huren om met een kookgroep of anderszins aan de slag te gaan.

Wilt u een kookworkshop boeken gebruik dan dit formulier om een aanvraag te versturen.

De Kookstudio

Dineren in de Stijlkamer