FAQ items aan het laden...

overzicht boekingen

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
V
Z
Z
M
D
W
D
V
Z
Z
M
D
W
D
V
Z
Z
M
D
W
D
V
Z
Z
M
D
W
D
V
Z
De Uiterwaarden
De Strang

Direct aanvragen/boeken

Uiterwaarden
De Strang

Bed & Breakfast

Via een stijlvol trappenhuis bereikt u op de bovenste verdieping twee kamers met elk een eigen badkamer. Airconditioning is aanwezig. In beide kamers is de dakconstructie zichtbaar. Zadeldak, dakspanten en gordingen vormen een mooi geheel. De grote kamer, “De Uiterwaarden” (Room U) is ruim opgezet met een slaap-, eet- en zitgedeelte. De compacte kamer “De Strang” (Room S) biedt voldoende leefruimte voor werken, slapen en zitten.

Vanuit de B&B kamers kunt u genieten van het uitzicht op de uiterwaarden, de stad en Emmapark met stadsgracht. De locatie Villa Arion bevindt zich net buiten de stadsgracht. Zowel het stadscentrum (met de restaurants, bioscoop, theater, museum en de winkels) als de uiterwaarden liggen op een paar minuten loopafstand. Wageningen ligt ideaal voor uitstapjes naar de bosrijke Veluwe en het waterlandschap van de Rijn.

Het is mogelijk om een ontbijt te boeken. Daarvoor zal de koelkast worden gevuld zodat u zelf op het moment dat het u uitkomt een Nederlands ontbijt met muesli en broodjes klaar kunt maken. Het is ook mogelijk om voor het ontbijt naar de stad te gaan.

De B&B is ideaal voor een verblijf van zakelijke gasten, gastmedewerkers van Wageningen Universiteit en Research, familie van studenten, tijdelijk verblijf van PhD-studenten en AIO’s, geïnteresseerden in de historie van Wageningen, oud-gebruikers van het WSO gebouw en toeristen.

“De Strang”

 

“De Uiterwaarden”